Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Lacul din Turulung – Paradisul pescarilor sportivi
SM Online  - Vineri, 2 Iulie 2010

Nu mai puţin de 500 kg de peşte a ajuns săptămâna trecută în lacul de la Turulung, ce îi aşteaptă astfel pe toţi pescarii sportivi sătmăreni la concursul maraton de 48 de ore, care se va organiza între 16 şi 18 iulie.


Popularea lacului s-a făcut în special cu crap, atât pentru consum, de mărime mai mică, cât şi pentru capturi sportive, cu exemplare ajungând până la 13 kg.


 

Lacul amenajat pe luciul de apă al fostei balastiere din Turulung, în imediata apropiere a Rezervaţiei Naturale Tur, într-un peisaj mirific, îi aşteaptă zilnic pe cei pasionaţi de pescuit, dar şi pe cei care vor doar să petreacă zile plăcute în mijlocul naturii, fără să simtă lipsa serviciilor specifice unei locaţii deschise pentru turişti.


 

Toată zona este îngrădită, iar parcarea este păzită non-stop, pe malurile lacului de trei hectare sunt amenajate standuri de pescuit, cu bănci, mese şi umbrare, pescarii şi însoţitorii lor au la dispoziţie apă curentă şi grupuri sanitare, loc pentru instalarea corturilor, locuri special amenajate pentru grill, terasă acoperită de unde se poate cumpăra cafea, apă minerală, răcoritoare, bere, dar şi nadă sau momeli.
 

 

Periodic se organizează concursuri de pescuit pentru copii şi adulţi, iar la cerere se organizează şi mese tradiţionale pescăreşti, precum şi diferite activităţi de agrement pentru grupuri, firme, şcoli etc.


 

Mai multe informaţii despre lacul de pescuit sportiv din Turulung găsiţi aici.

7687 vizite
Distribuie pe